tiistai 25. maaliskuuta 2014

Raakaa herkuttelua..

Viikonloppuna minulle tarjoutui mahdollisuus osallistua (uuden blogiyhteistyökumppanini) GreenStreetin järjestämään raakakakku workshoppiin.Otin ilolla tarjotun tilaisuuden haltuuni ja kipitin lauantaina aurinkoista Kalevankatua pitkin GreenStreetin tiloihin. Kurssin aikana tekemämme kakut oli aivan mielettömän hyviä ja sain vielä siinä samalla tutustua uusiin ihaniin ihmisiin! 
Raakakakku workshopissa on siis ideana keskittyä noin parin tunnin ajan vain ja ainoastaan herkullisten raakakakkujen tehtailuun ja lopuksi tietenkin niiden maisteluun. Yksitoista henkinen ryhmä jaettiin kolmeen pienempään porukkaan ja jokainen pienryhmä sai itselleen oman kakkureseptin. Valmistettiin siis yhteensä kolme erilaista kakkua. Meidän ryhmä sai tehtäväkseen mutakakun ja todella hyvä tulikin! Mulla vaan kuola valuu, kun fiilistelen niitä kaikkia ihania kakkuja..

Ja mikä parasta, kaikki ne herkut koostui puhtaista, sekä ravinteita pursuilevista raaka-aineista.

Ei voi kun suositella! 

Huh..mulla jäi erityisesti puolukkainen kinuskikakku raikumaan makunystyröihin, enkä malta odottaa, että saan sitä syödäkseni taas uudestaan.. Mun on tässä varmaankin aivan pakko kohta alkaa kakun tekoon..heh.
Mutta jos sulla ei oo vielä raakakakkuilut hallussa, niin älä epäröi ilmoittaa itseäsi mukaan seuraavalle kurssille klikkaamalla tästä! Ja vaikka itse olen raakakakkuja jo aiemminkin tehnyt, niin sain workshopista siltikin muutamia uusia vinkkejä, sekä herkullisia resepti-ideoita. Niin ja tuli muuten vielä mieleen, että workshopin voi halutessaan varata vaikka työpaikan virkityspäivän teemaksi. Raakakakkukurssin lisäksi järjestetään myös suosittua raakasuklaakurssia, jonka itsekkin kävin Joulun alla.
Ja pakkohan mun on vielä sen verran paljastaa, että yhteistyöni GreenStreetin kanssa on vasta aluillaan ja jatkoa seuraa.. Odotan siis innolla yhteistyön jatkoa inspiroivan ja iloisen Johanneksen kanssa, joka kyseistä lämminhenkistä yritystä luotsaa. Kiitos kakkuilusta hänelle! Sekä tietenkin suloiselle Heidille, joka lauantaista workshoppia houstasi!

Kakkuterkuin, 
Tiia :)

Ps. Uusimmassa Fit -lehdessä (4/2014) vilahtaa muuten tutut kasvot kaikille blogiani lukeville. :) 
Niin ja sisältää se myös pienen jutun vuosi sitten alkaneesta ruokaremontistani!

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa tosi kivalta kurssilta! Ja kuvat (sekä kakut!) näyttää ihanilta :) mä veikkaan, et mun lemppariks olis toi mutakakku, vaik se puolukkainen kinuskikakkukin kuulostaa herkulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mutakakku olikin kyllä ihan superia! Tarkotus on tehdä sitä tällä viikolla! :)

      Poista